Δημοσίευση ισολογισμού με πλήρη εταιρική παρουσίαση

Μια μίνι ιστοσελίδα για την εταιρία σας και τη δραστηριότητα σας!

Θέλετε εκτός από τις δημοσιευτέες πράξεις να αποκτήσετε και μια μίνι ιστοσελίδα για την εταιρία και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας; Έγινε!

 

Η πιο απλή, γρήγορη και οικονομική λύση για μια πλήρη παρουσίαση εταιρίας σας, των προϊόντων και των υπηρεσιών σας, και φυσικά για νόμιμη δημοσίευση των ισολογισμών σας περιλαμβάνονται σε αυτό το πακέτο.

 

Και η τιμή του πακέτου είναι μόνο 55,00 € / έτος.

 

Με δυο λόγια, το πακέτο περιλαμβάνει τα εξής:

  • Domain name με κατάληξη .eu* για τη νόμιμη δημοσίευση των ισολογισμών σας
  • Κατασκευή ιστοσελίδας ανάρτησης ισολογισμών με πλήρη παρουσίασης εταιρίας επιλέγοντας από 8 πρότυπα
  • Δημοσίευση εντός 8 εργάσιμων ωρών**
  • Φιλοξενία για 1 έτος

*Μπορούμε να κατοχυρώσουμε οποιοδήποτε domain name στο όνομα σας, με την ανάλογη πρόσθετη επιβάρυνση: .com/.net/.org +3,00 €, .info/.biz +7,00 €, .gr +10,00 € (διετία)
**Από τη στιγμή που θα μας προμηθεύσετε με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την κατασκευή της ιστοσελίδας.

 

Δε χρειάζεται να σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο συμπληρώνοντας φόρμες και στοιχεία. Στείλτε τα μας όλα με ένα email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. και θα τα φτιάξουμε όλα εμείς.

 

Αν θέλετε μια μίνι ιστοσελίδα για την παρουσίαση της εταιρίας σας, των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας, και φυσικά για την ανάρτηση των ισολογισμών της εταιρίας σας με δικό σας κανονικό domain name, επιλέξτε αυτό το πακέτο, δηλώστε το domain name που θα κατοχυρώσουμε στην αίτηση σας προς το Γ.Ε.ΜΗ. και είστε έτοιμοι!

 

Η ιστοσελίδα θα περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:

  • Εταιρικό προφίλ (1 σελίδα)
  • Τομείς δραστηριότητας – προϊόντα / υπηρεσίες (1 σελίδα)
  • Νέα / ανακοινώσεις (1 σελίδα / απεριόριστα νέα)
  • Ισολογισμοί (1 σελίδα / απεριόριστοι ισολογισμοί)
  • Επικοινωνία (στοιχεία επικοινωνίας, email, Google map)

 

Αν επιθυμείτε απλά να καλύψετε τις απαιτήσεις της νομοθεσίας και να αναρτήσετε τους ισολογισμούς της εταιρίας σας με πολύ χαμηλότερο κόστος, υπάρχουν δύο ακόμα λύσεις.

 

 

Επιπλέον παροχές & χαρακτηριστικά υπηρεσίας

Μεταφορά από άλλη υπηρεσία

Η μεταφορά των ισολογισμών από υπηρεσία άλλης εταιρίας είναι εφικτή. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν έχετε ήδη τους ισολογισμούς σας κάπου αλλού. Μεταφέρετε τους σε μας και βγείτε κερδισμένοι. Θα χρειαστεί μόνο να δηλώσετε την αλλαγή στο Γ.Ε.ΜΗ. με μια αίτηση.

Υψηλό επίπεδο προστασίας

Οι ισολογισμοί σας φιλοξενούνται σε έναν από τους web server της εταιρίας pla.NET.gr. Οι server της εταιρίας παρέχουν ύψιστο επίπεδο ασφάλειας, λόγω των σωστών πρακτικών και των μέτρων ασφαλείας που εφαρμόζονται σε αυτούς.

Γεωγραφική τοποθεσία: Ελλάδα

Τα δεδομένα σας φιλοξενούνται και παραμένουν σε ιδιόκτητους server της εταιρίας pla.NET.gr με γεωγραφική θέση στην Ελλάδα. Σας διαβεβαιώνουμε πως τα δεδομένα σας δεν βρίσκονται σε κάποια άλλη χώρα.

Καθημερινό backup

Το website μας και όλες οι σελίδες των πελατών μας γίνονται backup σε καθημερινή βάση και φυλάσσονται για 20 μέρες (retain policy). Όσο απίθανο και αν είναι να γίνει κάποια ζημιά ή απώλεια στη σελίδα σας, να ξέρετε ότι μπορούμε να επαναφέρουμε δεδομένα έως και 20 μέρες πριν.

Δωρεάν τεχνική υποστήριξη

Αν χρειάζεστε βοήθεια για την εξαγωγή των ισολογισμών σας σε PDF format σας παρέχουμε δωρεάν τεχνική υποστήριξη. Δώστε μας τον ισολογισμό σας σε ότι μορφή τον έχετε και θα σας το μετατρέψουμε εμείς σε PDF για να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα σας.

Απόκρυψη από τις μηχανές αναζήτησης

Αν επιθυμείτε η ιστοσελίδα με τους ισολογισμούς σας να μην είναι ανιχνεύσιμη από τις μηχανές αναζήτησης ώστε να μην μπορεί να τη βρει κάποιος αν δεν ξέρει τη διεύθυνση της, απλά ζητήστε το μας και θα γίνει. Μπορούμε να μπλοκάρουμε τις μηχανές αναζήτησης από το να την καταχωρίσουν στα ευρετήρια τους.

Συμβατότητα με smartphones & tablets

Η σελίδα των ισολογισμών της εταιρίας σας εμφανίζονται σωστά σε συσκευές τύπου tablet και σε smartphones και οι ισολογισμοί σας είναι αναγνώσιμοι. Εξάλλου είναι μια απλή HTML ιστοσελίδα και μπορεί να εμφανιστεί σε κάθε browser, ενώ τα αρχεία PDF ανοίγουν πλέον σε κάθε smartphone ή tablet.

Εμφάνιση σε όλους τους υπολογιστές

Ασχέτως αν η προβολή της ιστοσελίδας των ισολογισμών της εταιρίας σας γίνεται σε υπολογιστή Macintosh ή σε PC με λειτουργικό σύστημα Windows ή Linux, τα πρότυπα μας (templates) εμφανίζονται σωστά.

Συμβατότητα με κάθε browser

Οι σελίδες για τη δημοσίευση των ισολογισμών που κατασκευάζουμε είναι HTML5 & CSS3 compliant. Αυτό εξασφαλίζει τη σωστή προβολή τους σε όλους τους browsers.

Προστασία τιμής

Αν γίνετε πελάτες μας, σας προσφέρουμε προστασία της τιμής του πακέτου που θα επιλέξετε για 3 χρόνια! Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι σε περίπτωση αύξησης του κόστους της υπηρεσίας μας εσείς θα πληρώνετε το ίδιο με πριν. Στην περίπτωση μείωσης του κόστος, φυσικά επωφελείστε τη νέα τιμή.

Downloadable ισολογισμοί

Οι ισολογισμοί της εταιρίας σας δεν προβάλλονται απλά στη σελίδα σας. Μπορούν να γίνουν και download (όπως κάθε αρχείο PDF). Έτσι μπορεί κάποιος αν θέλει να αποθηκεύσει κιόλας τα αρχεία PDF με τους ισολογισμούς που αναρτώνται στην ιστοσελίδα σας.

Εκτύπωση ισολογισμών

Οι ισολογισμοί σας, εφόσον είναι σε PDF αρχείο, μπορούν φυσικά και να εκτυπωθούν σε οποιοδήποτε εκτυπωτή. Επομένως οι άμεσα ενδιαφερόμενοι μπορούν να τον εκτυπώσουν από την ιστοσελίδα σας απευθείας στον εκτυπωτή τους.