Τρόποι πληρωμής

Για την τακτοποίηση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων μπορείτε να κάνετε χρήση του τραπεζικού λογαριασμού της τράπεζας που συνεργαζόμαστε (Sparkasse), να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα μέσω PayPal ή με άμεση χρέωση SEPA (SEPA Business to Business Direct Debit).

Στην περίπτωση της πληρωμής με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό, τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού θα σας σταλούν με email, εφόσον επιθυμείτε να μας αναθέσετε την κατασκευή και φιλοξενία της ιστοσελίδας δημοσίευσης των ισολογισμών σας. Για κάτι τέτοιο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας. Τα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού αναφέρονται και στο τιμολόγιο που θα λάβετε. Αν επιλέξετε την πληρωμή μέσω τραπέζης, παρακαλούμε να το κάνετε μέσω eBanking (και όχι στο γκισέ της τράπεζας), επιλέγοντας τα έξοδα να είναι "SHA" (shared), ώστε να ελαχιστοποιήσετε τα έξοδα σας στο 1,00 €, το οποίο είναι και το ποσό που χρεώνουν οι περισσότερες ελληνικές τράπεζες για εμβάσματα με την επιλογή του επιμερισμού των εξόδων.

Το νόμιμο παραστατικό σας εκδίδεται μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής σας και θα σας αποστέλλεται αυτόματα με email. Γι’ αυτό το λόγο μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε σε ποιο email θέλετε να παραλάβετε το τιμολόγιο σας, το οποίο και θα πρέπει να εκτυπώσετε ή να προωθήσετε στο λογιστήριο της εταιρίας σας ή στον λογιστή σας.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε μέσω PayPal ή με SEPA Direct Debit, θα πρέπει να προηγηθεί η τιμολόγηση της υπηρεσίας, καθώς αυτοί οι τρόποι είναι διαθέσιμοι μέσω του συστήματος ηλεκτρονικής τιμολόγησης (e-invoicing) που τηρούμε. Για να πληρώσετε με έναν από αυτούς τους τρόπους πληρωμής, στο email που θα λάβετε με το παραστατικό σας, κάντε κλικ στο μπλε κουμπί “View Invoice”. Στη σελίδα που θα μεταβείτε στον browser σας, κάντε κλικ στο μπλε κουμπί “Pay Invoice”. Από εκεί μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους δύο τρόπους πληρωμής, "PayPal" ή "Direct Debit".

Η τιμολόγηση γίνεται από τη γερμανική εταιρία "Planet Technologies UG". Εφόσον η τιμολόγηση γίνεται σε ελληνική εταιρία της οποίας το ΑΦΜ επαληθεύεται μέσω του συστήματος VIES (http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/vatRequest.html), που σημαίνει πως η εταιρία σας είναι δηλωμένη στην εφορία για ενδοκοινοτικές συναλλαγές, τότε το τιμολόγιο έχει μηδενικό ΦΠΑ. Σε διαφορετική περίπτωση το τιμολόγιο επιβαρύνεται με ΦΠΑ 19% (το ποσοστό ΦΠΑ που ισχύει στην χώρα έκδοσης του παραστατικού).

Η φιλοσοφία μας είναι να σας προσφέρουμε έναν εύκολο, γρήγορο, απλό και οικονομικό τρόπο για τη δημοσίευση των ισολογισμών της εταιρίας σας. Στα πλαίσια αυτής της λογικής και ανάλογα με το πακέτο που έχετε επιλέξει, σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε από τα έτοιμα templates που έχουμε κατασκευάσει για τη δημοσίευση των ισολογισμών της εταιρίας σας.

 

Πληρωμή ιστοσελίδας ανάρτησης ισολογισμών