Πακέτα δημοσίευσης / ανάρτησης ισολογισμών εταιρίας

Ο ισολογισμός σας, στο cloud!

Ο οικονομικότερος και απλούστερος τρόπος δημοσίευσης ισολογισμών εταιρίας είναι το cloud-isologismos.eu. Επιλέξτε μας και βγείτε κερδισμένοι!

 

Μη μπερδεύεστε με τους όρους. Cloud isologismos, online isologismos, e-isologismos, όλα είναι το ίδιο. Η ουσία είναι ο ισολογισμός της εταιρίας σας και γενικότερα οι δημοσιευτέες πράξεις που εμπίπτουν στη σχετική νομοθεσία, να είναι διαθέσιμα μέσω μιας web υπηρεσίας.

 

Στα πλαίσια αυτής της λογικής, το cloud-isologismos.eu σας προσφέρει τρία πακέτα μέσω των οποίων θα κάνετε τη δουλειά σας εύκολα, γρήγορα, απλά & οικονομικά.

 

Όλοι οι λογιστές θέλουν την ευκολία τους! Απόλυτα φυσιολογικό και λογικό. Γιατί να παιδεύεστε με το να συμπληρώνετε φόρμες, να ανεβάζετε αρχεία σε περίπλοκα sites και να σπαταλάτε το χρόνο σας. Στείλτε μας τα απαραίτητα στοιχεία με ένα email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. και θα τα ετοιμάσουμε όλα εμείς. Πιο εύκολα δε γίνεται!
Η ταχύτητα στην εξυπηρέτηση είναι σημαντική για όλους. Πολύ περισσότερο για τους επαγγελματίες που πρέπει να κάνουν πολλές εργασίες σε λίγο χρόνο. Η σελίδα με τους ισολογισμούς της εταιρίας σας θα είναι στον αέρα σε 8 εργάσιμες ώρες από τη στιγμή που θα μας στείλετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Πιο γρήγορα δεν μπορεί να γίνει!
Ξέρουμε, ξέρουμε... Φόρμες, ανέβασμα αρχείων, επιβεβαίωση παραγγελίας, πληρωμή, επιβεβαίωση στοιχείων και ιστοσελίδας και δε συμμαζεύεται. Απλά πράγματα... Μας στέλνετε τα στοιχεία και τον ισολογισμό σας με ένα email, διαλέγετε αν θέλετε κάποιο από τα πρότυπα ή χρησιμοποιούμε το προεπιλεγμένο πρότυπο και η σελίδα σας είναι έτοιμη. Πιο απλά δε γίνεται!
Οι υπερτιμημένες υπηρεσίες δεν συνάδουν με την πολιτική μας! Μια απλή σελίδα δημοσίευσης ισολογισμών ξεκινάει μόλις από 15,00 € / έτος. Επιλέξτε το πακέτο Νο.1 και αναρτήστε τους ισολογισμούς της εταιρίας σας στο cloud τώρα. Πιο οικονομικά δε γίνεται!

 

 

Επιλέξτε παρακάτω ή από το μενού ένα από τα 3 πακέτα δημοσίευσης ισολογισμών και δείτε αναλυτικά τι προσφέρει το καθένα.